Premium Glass vs. Paper Feel screenprotector

 

Premium Glass vs. Paper Feel screenprotector 

 

Het assortiment voor de Tablet Screenprotector is uitgebreid met een Paper Feel variant. Benieuwd naar de verschillen tussen de artikelen?

 

Accezz Premium Glass Screenprotector

Deze krachtige screenprotector zorgt er eenvoudig voor dat het scherm van jouw tablet zo lang mogelijk in optimale conditie blijft! Het glas is bestand tegen krassen, barsten en andere nare schade én is bovendien gemakkelijk te bevestigen.

  • Vervaardigd van glas met een extreme hardheid van 9H
  • Biedt optimale bescherming tegen krassen en barsten
  • De screenprotector heeft een dikte van slechts 0,2 mm
  • Beschikt over een vet-afstotende coating

 

Accezz Paper Feel Screenprotector

Papier-achtig gevoel
Omdat de screenprotector een speciale afwerking heeft, voelt de screenprotector aan als papier. Op een normale screenprotector of zelfs zonder screenprotector is schrijven of tekenen op een tablet ietwat moeizaam. Je vinger blijft soms hangen of een styluspen glijdt niet lekker over het scherm. Dat probleem is met deze Paper Feel Screenprotector opgelost.


Bescherming voor het display
De screenprotector is niet alleen fijn voor schrijven en tekenen, hij zorgt er namelijk ook voor dat het beeldscherm van je tablet veilig is van krassen en stof. Hierdoor kan je langer genieten van een feilloos display van jouw tablet. De anti-glans coating maakt de screenprotector wat matter, zodat (zon)licht niet weerkaatst in je ogen.


Op maat gemaakt voor je tablet
De screenprotector is op maat gemaakt voor jouw tablet, dus de camera van je tablet is gewoon nog te gebruiken. Ook is het hoesje te gebruiken in combinatie met een hoesje, om je tablet volledige bescherming te bieden.

 

Ben jij op zoek naar een screenprotector voor je tablet waarop je kunt schrijven en tekenen alsof je op papier zou doen? Dan ben je bij deze Accezz Paper Feel Screenprotector aan het juiste adres.