Maatwerk

Telefoonaccessoires die aansluiten bij uw huisstijl

Bent u met uw bedrijf of merk op zoek naar een product voor uw smartphones of tablets dat volledig aansluit bij uw huisstijl? Dan is Brand Commerce uw ideale partner. Dankzij ons brede netwerk aan fabrikanten en leveranciers en jarenlange ervaring zijn wij in staat om producten te leveren die geheel naar uw eigen wens kunnen worden samengesteld. Bovendien begeleiden wij u van het begin tot het einde bij het ontwikkelproces waardoor u gegarandeerd een product ontvangt dat voldoet aan al uw eisen. Wij staan voor u klaar om een product voor u op maat te maken.

Jarenlange ervaring

Door de jarenlange ervaring in de markt van telefoon- en tabletaccessoires hebben we een uitstekende product- en marktkennis ontwikkeld. Daarnaast hebben we in de afgelopen jaren een veelzijdig en vertrouwd netwerk opgebouwd en ons productieproces geoptimaliseerd, waardoor we u als zakelijke klant een zo eerlijk mogelijke prijs kunnen aanbieden.

Concept ontwikkelen

Hoe complex of uniek uw idee ook is, wij doen er alles aan om u het gewenste resultaat te leveren. U kunt hierbij zelf kiezen in welke mate wij betrokken zijn bij het proces. Het is mogelijk om zelf een concept bij ons aan te leveren, maar u kunt er ook voor kiezen om een product door ons te laten ontwerpen. In dat geval begeleiden wij het gehele proces van ontwerpfase tot fabricage en ontwikkelen we aan de hand van uw wensen een maatwerk product of een collectie maatwerk producten volledig aansluitend op uw doelgroep.

Gedetailleerde uitwerking

U kunt kiezen uit een breed scala aan telefoonhoesjes, tablethoezen en accessoires en u heeft een ruime keuze uit materialen, kleuren, designs en druktechnieken. Hierdoor maakt u uw gewenste product geheel op maat. Onze persoonlijke accountmanager adviseert u over de meest geschikte productiemethode en/of druktechnieken.

Maatwerk via Brand Commerce betekent:

 Lage (productie)kosten

 Begeleiding van ontwerpfase tot fabricage

 De hoogste kwaliteit vanuit eigen fabrieken

 Uitgebreid advies over trends in de markt<

 Zeer snelle levering mogelijk

 Ervaring met produceren onder licentie