Onze totaaloplossing

Gemak, alles uitbesteden en onder één dak

Met onze totaaloplossing nemen wij voor u het gehele proces uit handen, terwijl u wel de eindcontrole behoudt. Alles wat u hoeft te doen, is uw wensen doorgeven aan ons en wij dragen zorg voor uw bestelling van het begin tot het einde.

De nieuwste producten

Altijd als eerste de nieuwste accessoires! Wij bieden u een breed aanbod specifiek voor uiteenlopende toestellen. Als marktleider van de consumentenmarkt in Nederland weten we precies waar de behoefte van de eindgebruiker ligt. Als zakelijke partner spelen wij graag samen met u op de laatste trends en behoeften in.

Gestroomlijnde en geautomatiseerde processen

Een hoogstaande technische infrastructuur met high performance applicaties waardoor alle processen geautomatiseerd zijn. Voor u betekent dit een betrouwbaar en snel proces waarbij wij aan al uw wensen kunnen voldoen. Ook op technisch gebied: inzicht in statistieken, complete rapportages  en elektronische koppelingen zoals  SOAP, REST met JSON of XML services, niets is te gek. Met behulp van geavanceerde sales forecasting-algoritmes, inventory optimisation en safety stock prediction, berekenen en herkennen wij markttrends waardoor wij u altijd passende en actuele producten kunnen aanbieden tijd als eerste de nieuwste accessoires! Wij bieden u een breed aanbod specifiek voor uiteenlopende toestellen. Als marktleider van de consumentenmarkt in Nederland weten we precies waar de behoefte van de eindgebruiker ligt. Als zakelijke partner spelen wij graag samen met u op de laatste trends en behoeften in.

100% focus op telefoon en tablet accessoires

Wij zijn de specialist, geen afleiding: enkel focus op accessoires en daardoor veel marktkennis, extra flexibel en hierdoor kunnen wij snel schakelen. Wij hebben een eigen inkoop team, een magazijn in Nederland en een magazijn in Azië die naadloos op elkaar afgestemd zijn.

Hoge marge

Kies voor een maximale marge dankzij onze hoge kwaliteit whitelabel producten, een volledig en optimaal beschikbaar assortiment, lage inkoopkosten, de mogelijkheid tot verhoging van de gemiddelde verkoopprijs en het houden van lage voorraadwaarden.

Wij komen graag bij u langs om onze totaaloplossing uitgebreid aan u toe te lichten. Neem telefonisch contact op via telefoonnummer +31 (0)33-2022159 of via email backoffice@brandcommerce.nl.