Algemene Verordening Persoonsgegevens

Vanaf 25 mei 2018 is met de Algemene Verordening Persoonsgegevens (AVG) een privacywet in gegaan die ervoor zorgt dat persoonsgegevens online beter beschermd worden. Bij Brand Commerce bieden wij u de mogelijkheid om uw persoonsgegevens in te zien, aan te passen of te verwijderen.

Recht op inzage

Via onze klantenservice kunt u uw persoonsgegevens opvragen. Na uw aanvraag ontvangt u binnen maximaal vier weken uw gegevens van ons. Let op: we kunnen uw gegevens alleen verzamelen als u tijdens het verzoek tot inzage het e-mailadres gebruikt dat aan uw persoonsgegevens is gekoppeld. Op deze manier kunnen we tevens verifiëren dat u de eigenaar van de persoonsgegevens bent.

Recht op rectificatie

Via onze klantenservice kunt u een verzoek indienen om uw persoonsgegevens en voorkeuren aan te passen. De verwerking van uw verzoek kan maximaal vier weken duren. Let op: we kunnen uw gegevens alleen aanpassen als u het e-mailadres gebruikt dat aan uw persoonsgegevens is gekoppeld. Op deze manier kunnen we tevens verifiëren dat u de eigenaar van de persoonsgegevens bent.

Recht op verwijdering

U kunt bij ons een verzoek indienen om uw persoonsgegevens te laten verwijderen. De verwerking van uw verzoek kan maximaal vier weken duren. Let op: we kunnen uw gegevens alleen verwijderen als u tijdens het verzoek tot verwijdering het e-mailadres gebruikt dat aan uw persoonsgegevens is gekoppeld. Op deze manier kunnen we tevens verifiëren dat u de eigenaar van de persoonsgegevens bent.

Contact

Heeft u een vraag over de GDPR of uw persoonsgegevens waar u op onze website geen antwoord op kunt vinden? Laat het ons dan gerust weten zodat we u verder kunnen helpen. Op onze contactpagina vindt u onze contactgegevens.