Het team

Brand Commerce gaat voor langdurige relaties.
Niet alleen met haar partners, maar ook met haar medewerkers.

Bas van den Houten

General Manager

Heeft de dagelijkse leiding over Brand Commerce. Bas houdt zich onder andere bezig met het ontwikkelen van de strategie, partnerships en nieuwe markten.

Joost Korenhof

Sales Manager Zakelijk

Wilt u dat uw organisatie een beter resultaat behaalt door onze strategie op de verkoop van accessoires? Dan kan Joost u helpen dit proces uit te werken. Voor advies op maat komt hij graag bij u langs.

Gijsbert Jonker

Sales Manager Retail

Gijs informeert u graag over ons assortiment. Hij deelt graag zijn kennis om uw (online) sales afdeling meer marge te laten behalen door middel van accessoire-verkoop.

Jeska Sterk

Customer Succes Manager

Jeska is het eerste aanspreekpunt voor keyaccounts op de zakelijke binnendienst. Daarnaast brengt zij de Key Accounts op de hoogte van de nieuwste producten en toestel releases.

 

Glenn de Rooij

TeamLead Customer Succes

Het eerste aanspreekpunt voor resellers op de zakelijke binnendienst. Ook uw contactpersoon voor maatwerk en grote bedrukopdrachten.

Dennis van Doorn

Accountmanager Retail

Dennis adviseert graag bij het samenstellen van het best passende assortiment bij onze retailpartners. 

Boy Krebber

Accountmanager
Private Label

Het eerste aanspreekpunt voor private label en fashionpartijen. Ook uw contactpersoon voor maatwerk en grote bedrukopdrachten.

Arthur van Doren

Accountmanager B2B - Benelux

Hij onderhoudt de contacten met onze Key accounts en zorgt hiermee dat deze accounts de aandacht krijgen die zij verdienen. Naast deze werkzaamheden brengt hij de klantwensen in kaart en faciliteert waar nodig.

Melvin Treurniet

Accountmanager Retail

Melvin adviseert graag bij het samenstellen van het best passende assortiment bij onze retailpartners.

Gaby Meuleman

Succes Manager E-commerce

Als succes manager E-commerce is Gaby verantwoordelijk voor alle website gerelateerde werkzaamheden en staat zij voor u klaar met betrekking tot alles rondom datakoppelingen. 

Marit Zegers

Backoffice Medewerker

Als medewerker binnendienst zorgt Marit ervoor dat de orderstroom voor Brand Commerce goed verloopt. Samen met de collega's weet ze eventuele knelpunten snel op te lossen.