Het team

Brand Commerce gaat voor langdurige relaties.
Niet alleen met haar partners, maar ook met haar medewerkers.

Bas van den Houten

General Manager

Heeft de dagelijkse leiding over Brand Commerce. Bas houdt zich onder andere bezig met het ontwikkelen van de strategie, partnerships en nieuwe markten.

Joost Korenhof

Sales Manager Zakelijk

Wilt u dat uw organisatie een beter resultaat behaalt door onze strategie op de verkoop van accessoires? Dan kan Joost u helpen dit proces uit te werken. Voor advies op maat komt hij graag bij u langs.

Gijsbert Jonker

Sales Manager Retail

Gijs informeert u graag over ons assortiment. Hij deelt graag zijn kennis om uw (online) sales afdeling meer marge te laten behalen door middel van accessoire-verkoop.

Yuri Kuster

Teamleider Binnendienst

Als coördinator van de binnendienst zorgt hij ervoor dat alle taken van onze commerciële activiteiten gestroomlijnd verwerkt worden. Daarnaast ondersteunt Yuri de salesteams van onze partners om het beste resultaat te behalen.

Glenn de Rooij

Customer Success Manager

Het eerste aanspreekpunt voor resellers op de zakelijke binnendienst. Ook uw contactpersoon voor maatwerk en grote bedrukopdrachten.

Dennis van Doorn

Accountmanager Retail

Dennis adviseert graag bij het samenstellen van het best passende assortiment bij onze retailpartners. 

Boy Krebber

Accountmanager
Private Label

Het eerste aanspreekpunt voor private label en fashionpartijen. Ook uw contactpersoon voor maatwerk en grote bedrukopdrachten.

Arthur van Doren

Accountmanager Zakelijk

Hij onderhoudt de contacten met onze Key accounts en zorgt hiermee dat deze accounts de aandacht krijgen die zij verdienen. Naast deze werkzaamheden brengt hij de klantwensen in kaart en faciliteert waar nodig.

Marit Zegers

Inside Sales Executive

Als Commercieel Administratief Medewerker zorgt Marit ervoor dat de orderstroom voor Brand Commerce goed verloopt. Samen met de collega's weet ze eventuele knelpunten snel op te lossen.

Jeska Sterk

Inside Sales Executive

Als Commercieel Administratief medewerker weet Jeska van aanpakken en is zij op de binnendienst het aanspreekpunt voor diverse keyaccounts. 

 

Melvin Treurniet

Accountmanager Retail

Hier volgt een tekst over Melvin.

 

-