Bezoeken en deelname Beurzen

U wilt natuurlijk uw smartphone zolang mogelijk in de allerbeste staat houden.beeldscherm heeft goede bescherming nodig. Daarom is een goede screenprotector echt een aanrader. Maar hoe werkt een screenprotector precie

en welke verschillen zijn er? Dat leggen we u graag uit!

Bezoeken en deelname Beurzen

Bij BrandCommerce zijn wij continue aan het kijken waar wij ons kunnen verbeteren als bedrijf, maar ook waar de kansen en vooral de wensen liggen van onze partners.
Zo bedienen wij niet alleen resellers, maar dankzij ons uitgebreide assortiment en onze in-house drukkerij werken wij ook samen met verschillende relatiegeschenken- en promopartijen in Europa. In het kader van het bekendmaken van ons assortiment, het aanhaken van nieuwe klantgroepen en het internationaliseren, hebben wij voornemens om hier flinke stappen in te zetten.


Zo heeft dit afgelopen januari geresulteerd in een deelname op de PSI -de grootste promotionele beurs van Europa- in Düsseldorf met onze stand. Hier hebben wij onze verschillende productcategorieën gepositioneerd en konden wij ons Private Label assortiment laten zien aan prospects van over de hele wereld.


Omdat dit onze ogen heeft geopend en onze horizon uitermate heeft verbreed, bezoeken wij regelmatig beurzen om te kijken of wij hierin een rol van betekenis kunnen spelen in de komende periode. Zo hebben wij de PromoGift in Madrid bezocht, zijn wij bij de IAW in Keulen geweest en ook bij de EventSummit in de Jaarbeurs hebben wij de afgelopen week kennis opgedaan. Op onze planning staan tevens de Webwinkel Vakdagen in Utrecht en de Leveranciersdagen in Houten.