Nieuw universeel assortiment

Nieuw universeel assortiment

Met onderstaande toevoegingen aan ons universele assortiment, weten we de klant nog beter te voorzien van de algehele aanvraag.

 

Premium Desktop QWERTY Bluetooth Keyboard van Accezz

Creëer je optimale werkplek met de Premium Desktop Bluetooth QWERTY Keyboard van Accezz! Het toetsenbord is gemakkelijk via bluetooth te verbinden en ondersteunt Android, iOS en Windows. Zodra het toetsenbord eenmalig is gekoppeld met jouw apparaat zal deze de volgende keer automatisch verbinden. Het toetsenbord heeft een licht en compact design met een afmeting van 44,48 x 13,48 x 1,84 cm. Dit bespaart niet alleen bureauruimte maar heeft daardoor ook een ergonomisch ontwerp. Daardoor blijven de handen altijd binnen de schouderbreedte en komen de polsen in een natuurlijke platte stand te staan. Het schaarmechanisme in de toetsen zorgen voor een fijne en stille typervaring. Daarnaast heeft het toetsenbord een klassieke QWERTY layout. Ook beschikt het toetsenbord over een numpad, hierdoor kun je eenvoudig cijfers invoeren.

Accezz Power Pro GaN Ultra Fast Wall Charger - 65W

Ben je op zoek naar een super krachtige adapter die meerdere apparaten tegelijk kan opladen? Ga dan voor de Power Pro GaN Ultra Fast Wall Charger 65W van Accezz! De innovatieve GaN technologie zorgt ervoor dat de lader krachtig en compact is. Ook zorgt de technologie ervoor dat het nauwelijks warmte vrij komt, zodat je geen last meer hebt van een oververhitte adapter. Daarnaast is de lader voorzien van een output van 65W en ondersteunt Power Delivery technologie. Hierdoor kun je jouw apparaat razendsnel opladen. De adapter beschikt over een USB-A poort en twee USB-C poorten, wat er voor zorgt dat je wel drie apparaten tegelijkertijd kunt opladen. Dankzij de GaN technologie is de oplader zelfs krachtig genoeg om een laptop (!) op te kunnen laden! Het compacte formaat van de lader zorgt ervoor dat je de adapter gemakkelijk mee kunt nemen naar kantoor of op reis.

Accezz Power Plus Wall Charger - 33W

Ben jij op zoek naar een handige oplader die jouw apparaten razendsnel oplaadt? Ga dan voor de Accezz Power Plus Wall Charger! De adapter heeft een USB-A én USB-C poort, daardoor kun je twee toestellen tegelijkertijd opladen. Daarnaast ondersteunt de lader Power Delivery technologie, dit zorgt ervoor dat jouw apparaat razendsnel is opgeladen. De adapter heeft een compact ontwerp en is daardoor ideaal om mee te nemen op reis.

 

Accezz Telefoonhouder auto - Draadloze oplader - Dashboard en voorruit

Je telefoon snel draadloos opladen terwijl je onderweg bent? Ga dan voor de Accezz Wireless Charging Car Holder With Dashboard / Window Mount. Bevestig jouw smartphone in deze telefoonhouder en laadt hem eenvoudig draadloos op terwijl je onderweg bent. De houder is gemakkelijk te plaatsen op het dashboard of de voorruit van jouw auto. De arm van de houder is verstelbaar. Daarnaast is de houder 360 graden te draaien, zodat je eenvoudig de ideale kijkhoek kunt creëren.