Betaalmethoden

U kiest welke manier van betalen het beste past

Op rekening bestellen

U kunt via Brand Commerce op rekening bij ons bestellen boven de € 50,- (tot € 50,- loopt via AfterPay). Na uw bestelling ontvangt u een e-mail met daarin de betaalinstructies met de benodigde bankgegevens. Uw bestelling wordt direct verwerkt en dezelfde dag verzonden. Wij brengen geen extra kosten in rekening voor betalingen via bankoverschrijving.

AfterPay - Achteraf betalen

Een hoogstaande technische infrastructuur met high performance applicaties waardoor alle processen geautomatiseerd zijn. Voor u betekent dit een betrouwbaar en snel proces waarbij wij aan al uw wensen kunnen voldoen. Ook op technisch gebied: inzicht in statistieken, complete rapportages  en elektronische koppelingen zoals  SOAP, REST met JSON of XML services, niets is te gek. Met behulp van geavanceerde sales forecasting-algoritmes, inventory optimisation en safety stock prediction, berekenen en herkennen wij markttrends waardoor wij u altijd passende en actuele producten kunnen aanbieden.tijd als eerste de nieuwste accessoires! Wij bieden u een breed aanbod specifiek voor uiteenlopende toestellen. Als marktleider van de consumentenmarkt in Nederland weten we precies waar de behoefte van de eindgebruiker ligt. Als zakelijke partner spelen wij graag samen met u op de laatste trends en behoeften in.

Creditcard (Mastercard, Visa, Maestro)

U kunt bij ons betalen met MasterCard, VISA of Maestro creditcard of debitcard. De gegevens vult u in via een beveiligde verbinding zodat u geen risico loopt. Een creditcard betaling is vrijwel direct verwerkt zodat we uw bestelling direct kunnen verwerken en verzenden! Creditcard en Debitcard betalingen worden verwerkt door onze partner Buckaroo. Uw kaartnummer en andere gegevens vult u in op de website van Buckaroo waarna de betaling direct wordt uitgevoerd. Daarna keert u na een succesvolle bestelling terug naar onze website. Wij hebben nooit inzicht in de kaartgegevens van onze klanten. Deze data wordt beveiligd ingevoerd, gebruikt voor de betaling, en daarna niet opgeslagen. Wij brengen geen extra kosten in rekening voor betalingen via Creditcard.

iDEAL

Met iDEAL kunt u uw bestelling veilig en gemakkelijk afrekenen. U kunt betalen via de beveiligde internetomgeving van uw eigen bank. U hoeft voor het betalen met iDEAL geen account aan te maken, maar u kunt gewoon inloggen volgens dezelfde veilige methode die u ook bij het internetbankieren gebruikt. Wij brengen geen extra kosten in rekening voor betalingen via iDeal.

Automatische incasso

Naast de bovenstaande opties bieden wij ook de mogelijkheid aan tot automatische incasso. Als u voor een automatische incasso kiest, heeft u geen omkijken meer naar de betaling en weet u zeker dat u de betaalverplichting op tijd voldoet. Daarnaast biedt deze betaalmogelijkheid uitkomst voor de kleine tot middelgrote bedrijven zonder een administratie afdeling. Wilt u gebruik maken van deze betaalmogelijkheid? Neem contact met ons op en wij zullen ervoor zorgen dat het totaalbedrag van uw eerstvolgende bestelling automatisch geïncasseerd wordt.